Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Pot să transfer aurul (rămas)?

Poți transfera aur doar dacă ai cumpărat aur cel puțin o dată.

Aceste tipuri de puncte Aur nu sunt transferabile sub nici o formă:

  • Aur dat de TaskMaster pentru completarea misiunilor sau alt aur oferit gratuit de Travian
  • Argint schimbat în puncte Aur
  • puncte Aur câştigate în concursuri / din invitaţii / din partea administratorului sub formă de recompensă.

Pentru a evita problemele şi a nu crea confuzie, punctele Aur menţionate în lista de mai sus sunt consumate primele. Ceea ce înseamnă că în cazul în care ai câştigat 35 puncte Aur şi ai achiziţionat 100 Aur, şi din totalul de 135 pct. Aur ai consumat 50, vei putea transfera doar 85 pct. Aur în momentul ştergerii contului tău. După cum observi, punctele Aur din misiuni se vor consuma primele.

După ştergerea contului tău (asta înseamnă dupa completarea procesului de 72h), vei primi un mail pe adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului cu instrucţiuni de folosire a link-ului de transfer a punctelor Aur rămase. În situaţia în care serverul se încheie, vei primi, de asemenea, şi un mesaj în joc din partea "Support". Te rugăm să fii atent în securizarea acestui mesaj în faţa locţiitorilor sau a altor duali, deoarece link-ul de transfer poate fi sustras şi folosit fără acordul proprietarului de drept.

Nu în cele din urmă, menţionăm faptul că punctele Aur sunt transferabile doar în cadrul aceluiaşi domeniu (ex: .ro -> .ro = posibil / .ro -> .com = imposibil)

Dacă întâmpini probleme pe domeniul RO, te rugăm să trimiți un e-mail către plus@travian.ro.

Notă: Transferul aurului este dezactivat pe finala Turneului Travian. (Aurul nu poate fi transferat pe acest server, de pe acest server și nici între conturile aceluiași server).


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu