Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Informații generale Travian: Fire and Sand

Urmând tradiția de a introduce în fiecare an versiuni speciale Travian cu caracteristici noi, versiunea 2017 a văzut probabil cea mai mare schimbare de până acum. Pentru prima dată în istoria Travian, celor trei triburi clasice – Romani, Barbari și Daci – li s-au alăturat două noi facțiuni: Hunii înfricoșători și Egiptenii pricepuți!

Fiecare trib nou deține un set complet de unități noi, o clădire specială și un bonus pentru erou. Toate aceste elemente se reunesc pentru a oferi jucătorilor mai multe oportunități de a elabora planuri și strategii noi. Fiecare trib își are propriile puncte forte și slăbiciuni. Află mai multe despre ele aici:

  • Hunii
  • Egiptenii

Harta

Urmând tradiția introdusă pentru prima dată în versiunea specială 2014 „Ancient Europe” și revizuită în anii următori, harta din versiunea „Fire and Sand” descrie Europa antică. Dar asta nu e tot – în timp ce lumile de joc obișnuite au hărți uriașe cu 801x801 parcele, de data aceasta harta reprezintă doar un sfert din dimensiunea normală: 401x401 parcele. Asta înseamnă mai puțin spațiu pentru a fugi și mai multă acțiune!

Regiuni, artefacte și victorie

Harta este împărțită pe regiuni. Jucătorii trebuie să coopereze în cadrul unei alianțe pentru a prelua controlul asupra regiunilor, ceea ce le va permite să folosească puteri antice (similare cu artefactele din versiunea normală, dar care nu aparțin jucătorilor individuali) și să câștige puncte de victorie.

Nu există Minuni ale Lumii. Jocul durează 200 de zile, după care se anunță alianța câștigătoare în funcție de numărul de puncte de victorie colectate pe parcursul întregului joc.

Citește mai mult despre regiuni aici – află cum pot fi deblocate, cucerite și cum pot fi folosite puterile lor.

Alte diferențe față de severele normale:

  • Jucătorii pot uni trupe din satele lor diferite
  • Membrii alianței pot redirecționa trupe de la alți membri
  • Oficiul de comerț are bonusul dublat
  • Arena are bonusul dublat
  • Deoarece majoritatea puterilor artefactelor sunt disponibile în regiuni, nu există efecte aleatorii (artefactele Păcălici)
  • Deoarece nu există artefacte sau minuni ale lumii, rutele de comerț se limitează la propriile sate ale jucătorului

Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu