Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Sate noi

Dacă ai un Palat de nivelul 10, 15 sau 20 sau o Vilă de nivelul 10 sau 20, precum şi dacă ai destule puncte de cultură, fondează un sat nou sau cucereşte unul.

Pentru a fonda un sat, ai nevoie de trei colonişti şi de un spaţiu liber pe hartă. Pentru a cuceri un sat, ai nevoie de Senator/General/Căpetenie şi de un sat deja existent.

 

Cum fondez un sat nou?

Pentru a fonda un sat nou, ai nevoie de trei colonişti, de un spaţiu liber pe hartă şi de suficiente puncte de cultură. Nu este necesar să cercetezi coloniştii, ci îi vei putea antrena direct, dacă ai Palat de nivelul 10, 15 sau 20.  Dacă ai construit Vilă, poţi antrena în total numai 6 colonişti: 3 la nivelul 10 şi 3 la nivelul 20. Pentru a construi Palatul, ai nevoie de o Primărie de nivelul 5 şi de ambasadă, pentru construirea Vilei fiind de ajuns doar Primăria de nivelul 5. După ce ai antrenat cei 3 colonişti, apasă pe o parcelă liberă de pe hartă şi apoi pe opţiunea "Fondează sat nou" (observaţie: ai nevoie de 750 de resurse din fiecare tip!). Coloniştii vor pleca spre acea locaţie şi vor fonda noul sat.

 

Cum cuceresc un sat?

Pentru detalii, citeşte articolul despre cucerirea satelor.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu