Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Probleme cu producția de hrană

Una dintre problemele pe care mulţi jucători le au la început este aceea de a folosi în mod economic resursele - mai ales hrana. Acest lucru se poate observa mai ales când mergi la imaginea cu câmpuri şi vezi în lista cu producţia de resurse: Crop hrană: 2 pe oră
Multe clădiri, câmpuri de resurse şi trupe consumă constant hrană, scăzând producţia, după cum este indicat de simbolul Consumption .
De exemplu, o pădure de nivelul 1 necesită:
Lumber 40 Clay 100 Iron 50 Crop 60 Consumption 2

Asta înseamnă că e nevoie de 40 lemn, 100 lut, 50 fier din hambar şi 60 de unităţi de grâu din grânar. În plus, va consuma constant 2 unităţi de grâu pe oră. Consumul de hrană este cumulativ şi, la nivelul 2, pădurea consumă o unitate de grâu în plus pe oră (3 în total). În partea de sus a ecranului, poţi vedea ce cantitate de resurse deţii în acest moment, producţia de grâu şi consumul de hrană:
Lumber 145 Clay 200 Iron 100 Crop 90 Consumption 12 

Cropland

Asta înseamnă că acum deţii 145 lemn, 200 lut, 100 fier şi 90 grâu şi că vei consuma 12 unităţi de grâu din cele 14 produse pe oră. În acest moment, dacă ai încerca să ridici o pădure la nivelul 2, nu ai putea face acest lucru, pentru că sistemul încearcă să te împiedice să reduci producţia de hrană sub 2/oră.

Pentru a mări producţia de hrană, deschide fereastra unde se află câmpurile de reusrse şi apasă pe un lan de grâu (galben). Vei afla câte resurse sunt necesare pentru a mări nivelul lanului. Presupunând că îndeplineşti cerinţele, vei reuşi să faci acest lucru. Te rugăm să observi că inclusiv pentru construirea lanului de nivelul 1 ai nevoie de 20 de unităţi de grâu.Producţia negativă de hrană şi efectele acesteia
Când vei avea de hrănit mai multe trupe şi o populaţie mai numeroasă decât poate susţine hrana produsă de sat, aceasta va căpăta o valoare negativă. Acest lucru arată că trupele din sat vor goli grânarul. Dacă proprietarul satului nu umple grânarul înainte ca acea cantitate să ajungă la 0, trupele vor începe să moară de foame. Odată ce producţia de hrană a ajuns la 0, moartea prin înfometare va înceta.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu