Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Event jam (Blocaj de evenimente)

Puteți recunoaște un blocaj de evenimente (event jam) prin următoarele semne: timpul de construcție și de sosire a atacurilor este afișat ca 0:00:0?. Acest blocaj se întâmplă din cauza unor dificultăți tehnice ale serverelor. În momentul în care un server are lag sau este supraaglomerat cu informații, evenimente precum atacuri, construcții și alte acțiuni tipice jocului Travian, acestea pot fi puse în așteptare, dar să nu fie executate, fapt ce va cauza blocarea serverului. În aceste situații, jucătorii nu pot face nimic altceva decât să aștepte, fiind siguri că echipa Travian și departamentul tehnic lucrează deja la corectarea problemei în cel mai scurt timp posibil.

În cazul unui event jam, vă rugăm să citiți informațiile de mai jos:

- Nu reactualizați pagina jocului la fiecare câteva secunde - nu va rezolva blocajul. Dimpotrivă, poate îngreuna munca departamentului tehnic.
- Nu anulați evenimente în curs de desfășurare, cum ar fi construcțiile, deoarece resursele vor fi pierdute în mod irevocabil.
- Nu mai aliniați alte evenimente noi până când problema nu este corectată. Acestea vor fi la fel ca celelalte și vor înrăutăți situația serverului.
- Vă rugăm să fiți răbdători; problema va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil. Nu este necesar să scrieți mesaje echipei Travian la fiecare câteva minute pentru a întreba când va fi corectată.
- În cazul unui rollback, vă rugăm să luați în considerare faptul că toți jucătorii au avut pierderi, întrucât serverul a fost readus la un punct anterior în timp. În această situație, nu vă așteptați la o formă de compensație sub formă de trupe / resurse, deoarece fiecare jucător de pe server a fost afectat.
 


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu