Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

06. Rute de comerț

Rutele de comerţ îţi permit să setezi rute automate pentru negustorii tăi. Astfel în fiecare zi la o anumită oră ei vor transporta resursele preconfigurate.

traderoute


Pentru a seta o rută, va trebui să accesezi meniul Târgului. De îndată ce vei avea mai mult de 1 sat, tab-ul cu această opţiune va deveni vizibil. Mai sus poţi regăsi o imagine a meniului când nu este setată nici o rută de comerţ. Pentru a crea o astfel de rută accesează butonul "Creează rută de comerţ".

traderoute

Mai apoi, îţi va fi afişată o imagine similară celei de mai jos. O scurtă explicaţie acum asupra a ceea ce vedem aici:

  • Satul destinatar: satul către care sunt trimise resursele. Ia aminte că prin această opţiune poţi trimite resurse doar satelor proprii.
  • Resursele: Destul de evident. Resursele care doreşti a fi trimise către celelalte sate.
  • Timpul de start: Ora la care negustorii tăi vor începe să plece în rută.
  • Transporturi: De câte ori doreşti ca negustorii tăi să transporte resursele?
traderoute

 

Odată creată, vei putea vizualiza opţiunea setată, prin accesarea rutelor de comerţ din meniul Târgului. De asemenea rutele de comerţ pot fi modificate sau chiar şterse prin accesarea butonului roşu . Ambele se explică de la sine.

Mai departe poţi vizualiza timpii de start, valoare resurselor per transport, negustorii folosiţi şi timpul rămas. Dacă observi secţiunea "Negustori" vei observa "3x1". "3" este pentru numărul de transporturi, iar "1" pentru numărul de negustori folosiţi. Prin urmare 1 negustor va transporta acele resurse de 3 ori.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu