Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Câte artefacte pot deține?

Poţi captura maximum 3 artefacte, din care doar unul poate fi cu efect de cont (mare / unic). Pentru a cuceri mai mult de 3 artefacte pe cont, trebuie să cucereşti satele în care se regăsesc acestea.

În cazul în care există 2 artefacte cu efect de cont în cele mai vechi 3 artefacte de pe contul tău, al 4-lea cel mai vechi va deveni activ.


Dacă jucătorul deține 3 artefacte cu efect de sat și cucerește un al 4-lea artefact ce are efect de cont, atunci ultimul artefact cucerit cu efect de sat va fi dezactivat, iar în locul lui se va activa (după numărătoarea inversă) artefactul cu efect de cont.

Excepție auto-cucerire: Poți muta artefactele pe satele contului tău (cu ajutorul eroului), chiar dacă deții mai mult de 3 artefacte.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu