Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Primărie

Main BuildingCerințe: niciuna

Arhitecţii şi constructorii unui sat locuiesc în primărie. Cu cât nivelul acesteia este mai mare, cu atât mai repede se vor termina construcţiile noilor clădiri. 

Când sunt date construcţii în coadă, iar primăria este distrusă sau mărită, timpii de construcţie nu vor fi recalculaţi. Este o situaţie analogă celei în care o clădire este distrusă: statisticile sunt calculate în momentul accesării opţiunii "măreşte la nivel X" şi nu sunt mai apoi recalculate. Există şi o excepţie şi anume când discutăm de capitală.

Demolarea
Dacă o clădire nu îţi mai este necesară, poţi comanda arhitecţilor demolarea ei. Pentru aceasta însă ai nevoie de o primărie nivel minim 10.

Pentru a demola o clădire, ai 3 posibilități:

  • Nivel cu nivel, așteptând timpul necesar demolării
  • Nivel cu nivel, însă folosind opțiunea termină ordinul instant pentru a termina demolarea nivelului fără a mai aștepta perioada afișată.
  • Demolarea completă a clădirii, folosind funcția de Demolare completă.

Dacă primăria unui sat care nu este nici capitală şi nici ultimul a fost distrusă într-un atac şi  toate lanurile de grâu şi fabricile adiacente au fost şi ele catapultate, poţi reconstrui primăria doar dacă toate lanurile de grâu sunt de nivel 5 sau producţia netă este de minim 198 unităţi hrană / oră.

Caracteristicile clădirii (precum timpi de construcţie şi punctele de cultură generate) pot fi regăsite aici.
Pentru tabelul complet al timpilor de construcţie, click acest link pentru serverele 1x speed și acest link pentru serverele 3x speed. 


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu