Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Diplomație


Această pagină este un instrument vital pentru oricare alianță. Primul set de opțiuni îți oferă posibilitatea de propune o alianță, de a trimite PNA (pact de non-agresiune) și de a declara război. Înainte de a selecta tipul, va trebui să scrii numele alianței respective.

Sub aceste opțiuni poți vedea o listă cu toate ofertele trimise care așteaptă să fie verificate și să se ia o decizie diplomatică (acceptul sau refuzul alianței).

În mod similar, următoarea listă îți oferă informații despre ofertele primite de la alte alianțe, inclusib opțiunile de a le accepta sau de a le refuza.

În final, ultima listă îți va arăta toate relațiile diplomatice ale alianței. Aceasta include: pacturi, confederații, război.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu