Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Harta

Harta normală

Harta poate fi accesată prin apăsarea pe cel de-al treilea cerc din meniul de sus. Pe hartă poți vizualiza vecinii și poți interacționa cu ei prin metode diverse. Pentru a face acest lucru, trebuie să dai click pe satul jucătorului și apoi să alegi una din opțiunile afișate. În partea dreaptă a ferestrei deschise poți vedea informații adiționale despre jucător, cum ar fi: alianța acestuia și dacă un aliat de-al tău l-a atacat/spionat recent.Poţi deplasa harta primprejur prin selectarea ei cu mouse-ul şi reţinerea click-ului. La eliberare, deplasarea se va opri. De asemenea, poți scrie în mod direct coordonatele destinației tale.

Mai multe informații despre hartă găsești aici:

Odată intrat în alianţă

De îndată ce te vei alătura unei alianţe, bordurile diferitelor sate vor fi colorate în mai multe culori. Codul acestora urmăreşte legenda de mai jos:
- Galben: unul din satele tale.
- Albastru închis: satul aparţine unui membru al aceleiaşi alianţe.
- Verde: aceste sate aparţin membrilor alianţelor cu care alianţa ta are o confederaţie.
- Albastru deschis: sate ce aparţin membrilor alianţelor cu care alianţa ta are un PNA (pact de non-agresiune)
- Negru: alianţa ta se află în război cu alianţa proprietarului satelor respective.
- Roşu: satele proprietarilor celorlalt participanţi la joc cu care nu deţii nici o relaţie

Harta mare (Caracteristică Travian Plus)

Harta mare poate fi accesată via acelaşi buton ca şi harta normală. Există aceleaşi principii de funcţionare, singura diferenţă constând în faptul că poţi vizualiza mai multe parcele.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu