Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

3. Cum pot pune obiecte la licitație?

Ai ajuns deja pe pagina de licitaţii?

Foarte bine. Acum alege meniul "Vinde":

auctions


Pentru a vinde un obiect, trebuie doar să apeși click pe respectivul obiect. În cazul în care nu poți deschide meniuri de tip pop-up, asigură-te că browser-ul folosit nu restricționează acest lucru.

auctions

auctions

 

Poţi modifica numărul de Obiecte pe care doreşti să le vinzi iar mai apoi trebuie să confirmi licitaţia:

auctions

 

Acum poţi observa Obiectul listat deasupra tabelului Obiectelor pe care le deţii.

auctions


 Poți anula vânzarea obiectului doar în primele 5 minute, apăsând click pe X-ul roșu:

auctions

Următoarele obiecte pot fi vândute în ”pachete” de 5, 10, 25/30 (în funcție de obiect, poate fi posibil și 25 sau 30), 50, 100 sau 250: bandaje, cuști, pergamente, alifii și tăblițe ale legii.

În situaţia în care nimeni nu îţi va cumpăra obiectul, sistemul îl va cumpăra cu preţul iniţial (spre exemplu va da 100 Argint pe un coif, sau 1 Argint pe o alifie).

Notă: Caii de călărie (tipul 1) pot fi vânduți doar sistemului (vei primi 100 Argint) și doar dacă mai deții un alt tip de cap în inventar sau echipat eroului tău.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu