Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Butoanele dintr-un raport

Imaginea de mai jos reprezintă un atac trimis de pe contul propriu pe satul unui alt jucător. Se pot observa anumite butoane în raport, ce-ți oferă posibilitatea să alegi anumite opțiuni:

report


Vom explica ce semnificație au aceste butoane.

1 - Butonul de arhivare îți permite să muți raportul respectiv în Arhivă, pentru a fi păstrat. Acest buton este vizibil doar dacă ai Contul Plus activat.

2 - Butonul ”Accesează permisii” îți oferă posibilitatea de a alege ce informații vor fi vizibile altor jucători atunci când raportul este vizualizat de aceștia. Vom explica detaliat mai jos.

3 - Butonul de ștergere: Poți șterge raportul. Ai grijă cu acest buton!

4 - ”Simulator de luptă”: acest buton te va redirecționa către simulatorul de luptă din Adunare, cu informațiile din raport completate deja în simulator. Cu această funcție poți simula atacul.

5 - Dacă ai Contul Plus activat și tu ai fost atacatorul în raport, atunci vei avea opțiunea de a repeta atacul. Apăsând pe acest buton nu se va trimite instant atacul, ci vei fi redirecționat către Adunare, iar atacul va fi gata de lansare (vei avea și opțiunea de a face modificări înainte de a trimite atacul). Dacă deții mai multe sate, pentru această funcție va trebui să vizualizezi raportul din același sat din care ai atacat.

În momentul în care link-ul raportului tău este distribuit altor jucători, poți alege ce informații să fie vizibile pentru ei. Poți face acest lucru prin apăsarea butonului ”Accesează permisii”:

report


Poți alege să ascunzi numele și trupele tale și ale adversarului (separat). De asemenea, ai posibilitatea de a introduce o scurtă descriere a atacului.

Așa va arăta același raport de mai sus, dacă ai acuns toate detaliile:

report


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu