Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Link-uri directe și/sau Skype links

Una din caracteristicile oferite de Travian PLUS, reprezintă opțiunea de a defini propriile tale link-uri directe sau link-uri Skype, care pot fi afișate în Lista de Link-uri.

Cum să adaugi / modifici / ștergi aceste link-uri?

Apasă click pe butonul ”Editează lista de link-uri”, din colțul din dreapta sus a listei de link-uri. Se va deschide o nouă fereastră. Acolo ai anumite opțiuni:Pagina constă în 3 coloane: Nr., Nume link, Destinație link și butonul din dreptul fiecăruii rând:

  • Nr.” stabilește ordinea link-urilor.
  • Nume link” este numele care va fi afișat în lista de link-uri.
  • Destinație Link” este link-ul în sine. Poate fi un link direct, care te va redirecționa către o pagină, sau un link alternativ, care te poate redirecționa către o subpagină. Dacă adaugi ”*” după link, acel link se va deschide într-o pagină nouă.
  • Butoanele verzi” de la finalul fiecărui rând - cel marcat cu semnul “-”  va șterge link-ul respectiv, cel marcat cu semnul +” va adăuga un nou link.

Butonul ”Salvează” va seta noile modificări.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu