Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Shadow Empires - Mecanica jocului

Funcțiile de bază sunt similare versiunii Codex Victoria:

Însă, de această dată nu există Start avansat. Fiecare jucător începe jocul într-un sat obișnuit, fără coloniști adiționali. De asemenea, misiunile normale de la start vor fi din nou disponibile.

Cum rămâne cu triburile? Versiunea specială Shadow Empires va avea atât servere cu 3 triburi, cât și cu 5 triburi.

Și ce anume e nou în Shadow Empires?

Facțiuni

Acesta este un concept complet nou în joc. La start, fiecare jucător va selecta o facțiune. Jucătorii aceleași facțiuni vor începe jocul în vecinătate (plasarea satului pe hartă). Facțiunile se vor lupta pentru controlul regiunilor și pentru puncte de victorie, iar la final pentru victorie.

Poți citi mai multe informații în articolul nostru despre facțiuni.

Distribuirea puterilor și a punctelor de victorie în regiuni

Lumea s-a schimbat și poziția puterilor pe hartă este diferită acum. În plus, regiunile cu artefacte mari și unice produc mai multe puncte de victorie decât în trecut.

Verifică articolul nostru despre regiuni pentru mai multe detalii și pentru o hartă care arată toate regiunile, puterile și punctele de victorie, cât și punctul de start al facțiunilor.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu