Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Cucerirea satelor

Pregătiri

Obținerea unui administrator (senator, căpetenie, general):
Pentru a obține un administrator, trebuie să-l cercetezi întai în academie nivel 20 (vei avea nevoie și de o adunare nivel 5 ca Barbar sau nivel 10 ca Dac / Roman). Mai apoi, acesta poate fi instruit la palat sau vilă, atâta timp cât există un slot de expansiune liber.

  • Senatorul (Roman) este foarte persuasiv și un foarte bun orator; va coborî loialitatea cu 20-30% de fiecare dată.
  • Căpetenia (Barbar) este foarte ieftin: el poate coborî loialitatea cu 20-25% per atac
  • Generalul (Daci) este cu 25% mai rapid decât ceilalți, el poate coborî loialitatea cu 20-25%
  • Logades (Huni) reduce loialitatea cu o valoare cuprinsă între 15% și 30%.
  • Nomarch (Egipteni) este cel mai scump; acesta poate reduce loialitatea cu 20-25%.

Aceste valori reprezintă cazul optim, însă în situația reală intervin și alți factori mai mult sau mai puțin aleatori, care pot modifica valorile de mai sus. După ce loialitatea ajunge la 0%, administratorul va dispărea, trupele însoțitoare vor rămâne în sat, iar satul se va alătura imperiului tău.

Atacuri

Sate care pot fi cucerite:
Doar satele care nu sunt capitale pot fi cucerite, indiferent de satul în care se află palatul.

Observație: Poți cuceri un sat doar când vila sau palatul sunt distruse, ai destule puncte de cultură, satul pe care îl ataci nu este nici capitală și nici ultimul sat al jucătorului. 


Valuri de atac:
Cucerirea va consta în mai multe valuri de atac, pentru că trimiterea tuturor trupelor în același timp este riscantă. Primul val trebuie să fie ”clean-ul”, armata care va învinge defensiva satului. Apoi valul cu catapulte, pentru a distruge Vila sau Palatul, urmat de administratori.
Să considerăm că deții 3000 Imperieni, 60 de catapulte și 2 senatori:

1. 2700 Imperieni vor fi trimiși în „clean” (atac pentru distrugerea completă a defensivei).
2. 150 Imperieni și câteva catapulte vor fi trimise pentru a distruge Vila sau Palatul. Acest atac trebuie să fie „Atac normal”, altfel catapultele nu vor lovi ținta.
3. 150 Imperieni și senatorii. Trebuie să fie „Atac normal”, altfel senatorii nu-și vor face treaba.

Repetă pașii de mai sus de câte ori e nevoie (în cazul în care apărătorul își reface vila sau palatul în sat).

Observație: Toate clădirile specifice ale triburilor (ex. zid, temniță sau berărie) vor fi distruse automat de sistem și vor trebui reconstruite. Satele fondate sau cucerite din acest sat cucerit vor continua să ocupe sloturile de expansiune. Mai mult de atât, cuceriea satului care aparține unui cont mai mic în populație va conduce la scăderea unui nivel la fiecare clădire. Dacă îți cucerești propriul sat, nivelul clădirilor nu este afectat.

După atacuri:

Reconstruiește vila sau palatul cât mai repede posibil pentru a crește loialitatea din nou. Nu uita să întărești satul cu câteva trupe defensive, inclusiv câteva unități de spionaj pentru a preveni evenimente nedorite. Loialitatea satului crește cu 2/3 din nivelul palatului / vilei pe oră. Spre exemplu, o vilă sau un palat nivel 6 vor crește loialitatea satului cu 4% pe oră.

Atunci când un sat este cucerit, toate trupele satului vor dispărea. Asta include și trupele satului care sunt staționate ca întăriri pe alte sate sau care sunt pe drum. Orice clădiri specifice unui alt trib vor dispărea (de ex. Adăpătoarea). Mai mult de-atât, toate cercetările satului se vor reseta, iar zidul va fi distrus automat. Toate acestea au loc chiar și în cazul în care cucerești un sat propriu.

Restricții ale jocului

Restricțiile pentru cucerire pot fi găsite aici.

 


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu