Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

General

Travian îți oferă posibilitatea de a interacționa cu alți jucători în 4 moduri diferite:

Atacuri

Poți ataca alți jucători atât timp cât nu sunt nici în protectia începătorului, nici blocați. Pentru a ataca pe cineva ai nevoie de trupe și de o țintă. O țintă poate fi selectată pe hartă, în statistici sau prin introducerea informațiilor satului pe care dorești să-l ataci în adunare. Deosebirea dintr-un atac normal și un atac raid constă în faptul că în cazul unui atac normal, se va desfășura o luptă până când una din armate este distrusă, pe când atacul raid va cauza daune parțiale ambelor armate, iar aproape în toate cazurile, atacatorului îi va mai supraviețui cel puțin o trupă.

Întăriri

Poți trimite întăriri altor jucători atât timp cât nu sunt nici în protectia începătorului, nici blocați. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de trupe și de o țintă. O țintă poate fi selectată pe hartă, în statistici sau prin introducerea informațiilor satului pe care dorești să-l ataci în adunare. Trupele care au fost trimise ca întăriri vor rămâne în satul respectiv până când vor muri în luptă, le vei retrage tu sau proprietarul contului respectiv le va trimite înapoi. Hrana trupelor trebuie să fie asigurată de către jucătorul care deține satul apărat.

Transporturi de resurse

Târgul (cerințe: primărie nivel 3 [în T3 adițional grânar nivel 1, hambar nivel 1]) îți oferă posibilitatea de a trimite resurse altor jucători, atât timp cât ai resurse disponibile.

Poți alege din a accepta o ofertă existentă, să creezi o ofertă tu însuți sau să trimiți direct resurse către un alt sat (notă: nu poți trimite resurse altor jucători dacă te afli în perioada de protecție, sau dacă jucătorii respectivi sunt în perioada de protecție). Nu ai nevoie de un târg pentru a primi resurse, dar nu poți vedea dacă sosesc transporturi fără a avea târgul construit.

Mesaje

Prin intermediul simbolului pentru mesaje poți citi, scrie, gestiona notele sau să ignori jucători și, dacă ai Goldclub-ul activat, să arhivezi mesajele.

Introdu nick-ul unui alt jucător la destinatar, un subiect și conținutul mesajului (nu uita de regulamentul jocului!). La final apasă click pe ”trimite” și mesajul va fi trimis jucătorului respectiv. Dacă deții dreptul (oferit de liderul alianței), poți chiar să trimiți mesaje întregii alianțe prin introducerea [ally] la destinatar (nu eticheta alianței tale, ci exact textul menționat).

În cazul în care ai primit un mesaj spam, poți să-l raportezi direct Multihunterului prin opțiunea ”Raportează ca și spam” (vei găsi butonul acesta dacă ai mesajul deschis, lângă butonul de ștergere).


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu