Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Diverse

Cum pot elibera trupe ce au fost prinse în temnițele inamice?
Use a normal attack against the village holding the captives. As long as you send enough troops to fill the remaining traps and destroy possible defences your troops will be freed.

Pot anula un atac?
Da, însă la maxim 90 secunde după ce a fost lansat.

Care este procentajul fiecărui upgrade la Fierărie?
Upgrade-ul la Fierărie depinde de consumul de hrană al trupei respective: cu cât consumă mai mult, cu atât mai eficientă este îmnunătățirea. Prin urmare, nu putem oferi un procent concret.

Ce se întâmplă când schimb capitala?
Dacă vei schimba capitala, cea inițială va pierde toate câmpurile de resurse cu nivel >10 iar arhitectul, cazarma extinsă și grajdul extins se vor autodistruge dacă au fost contruite. Atenție: acest proces nu este reversibil!

Pot demola o clădire?
Da. Vezi „demolează clădiri” din pagina primăriei.

Cum pot construi un alt beci?
Trebuie ca întâi să construieși un beci nivel 10 pentru a construi un altul.

Cum funcționează înfometarea?
1. Trupele străine vor înfometa primele întotdeauna, mai apoi trupele sosite ca întăriri de pe alte sate ale tale, în ordinea următoare: trupele din alte sate de-ale tale, trupele din același sat și în final trupele din acel sat care sunt pe drum.
2. Tipul trupei care se află în număr mai mare va fi selectat prima dată, până când se creează o egalitate între două sau mai multe tipuri. În momentul în care se întâmplă acest lucru, se va ține cont de consumul de hrană al trupei, fiind selectate pentru înfometare tipul care are un consum mai ridicat.
3. Eroul va muri ultimul prin înfometare, deoarece acest proces se realizează de la stânga la dreapta. Țineți cont de faptul că senatorii, administratorii, cât și eroii altor jucători vor putea muri înaintea altor tipuri de trupe.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu