Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Cum pot fi locțiitor pentru un alt cont?

Pentru a fi locţiitor al unui alt cont va trebui întâi să fii adăugat de respectiva persoană, așa cum este explicat în capitolul "Cum pot adăuga un locțiitor?".

După ce s-a realizat acest lucru, vei fi informat de faptul că eşti sitter la un alt jucător, în meniul ”Opțiuni”, secțiunea Locțiitor.

Îţi vor fi afișate drepturile setate pentru acel cont şi, totodată, vei putea să renunţi chiar tu la această relaţie prin click pe del.png. De notat e faptul că poţi înlocui doar doi jucători concomitent.

Pentru a te loga pe contul locţiit, va trebui să inserezi numele de joc al respectivului cont (înlocuit) şi parola ta de acces. Îţi va fi acordat accesul ca şi când te-ai fi logat cu parola de acces a contului (asta pentru ca jucătorul să nu fie nevoit să-ţi transmită parola lui de acces - fapt interzis prin regulament).


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu