Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Cum pot adresa întrebări privitoare la joc?

Întrebările asupra sistemului structural al jocului trebuie să fie adresate echipei Support în joc, asta în cazul în care nu găsești răspunsul aici. Echipa Support în joc este compusă din jucători experimentați, ce se oferă voluntari să răspundă întrebărilor și nelămuririlor tale.

 Pentru a-i contacta, trimite un mesaj în joc cu destinatarul „Support” (fără ghilimele) și întrebarea ta va fi redirecționată spre ei imediat.

Mesajele către echipa Support sunt marcate ca fiind citite de către sistem, chiar dacă membrii echipei nu au parcurs încă respectivele mesaje. Prin urmare, te rugăm să ai puțină rabdare până vei primi un răspuns. Acesta ar trebui să se concretizeze în răstimpul a 24h de la trimiterea mesajului.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu