Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Târg

Marketplace

Cerințe: Primărie nivel 3, Hambar nivel 1, Grânar nivel 1

La târg poţi face tranzacţii cu resurse cu alţi jucători. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât mai multe resurse pot fi transportate în acelaşi timp.

Profilul târgului este alcătuit din 4 secţiuni din care poţi alege:

  • Secţiunea 'Trimitere resurse' - poţi trimite resurse prin completarea câmpurilor. Când îţi vei da ok-ul, vei primi o cerere de confirmare a datelor înscrise. Asigură-te că informaţiile sunt corecte, deoarece acţiunea nu va putea fi anulată şi rişti să expediezi resurse unui jucător străin. Notă: Nu poți trimite resurse altor jucători atât timp cât ești în protecția înepătorului; Cu toate acestea, vei putea folosi opțiunea de mai jos (”Cumpără)”
  • Sectiunea 'Cumpără' - folosită pentru a cumpăra resurse de la alţi jucători. Dacă ai suficiente resurse, poţi da click pe 'Acceptă oferta' şi negustorii vor fi expediaţi. Ai grijă, deoarece, odată accesat link-ul, nu există confirmare şi din nou, acţiunea nu poate fi anulată. Este vizibil tribul jucătorului ce face oferta precum şi rata de schimb sub forma unui cod de culori. 1:1 sau o rată mai bună = verde, 1:1 -> 1:1.5 = galben, >1:1.5 = roşu.
  • Secţiunea 'Oferă' - aici poţi pune propriile oferte la târg pentru a fi acceptate de ceilalţi jucători. Dacă nu doreşti ca negustorii tăi să fie plecaţi cu zilele, ar trebui să setezii timpii maximi alocaţi transportului; mai apoi tot ce trebuie să faci este să aştepţi să fie acceptate de ceilalţi jucători. .
  • Secţiunea 'Târguri cu NPC'  - aici poţi tranzacţiona cu sistemul automat, la o rată de schimb de 1:1, ceea ce înseamnă că poţi oricând schimba 500 lemn, 400 lut, 300 fier şi 4000 hrană în 1500 lemn, 1400 lut, 1300 fier şi 1000 hrană.

Notă: Poți marca una din aceste secțiuni ca  favorită.

Adu-ţi aminte de faptul că prin expedierea sau primirea resurselor există o limită de depozitare. Dacă se primesc mai multe resurse decât pot fi stocate, tot ce depăşeşte limita maximă se pierde.

  Romani Daci Barbari
Viteza în parcele/oră 16 24 12
Capacitatea negustorilor (1x speed) 500 750 1000
Capacitatea negustorilor (3x speed) 1500 2250 3000

Caracteristicile clădirii (precum costurile de construcţie şi punctele de cultură generate) pot fi regăsite aici.
Pentru tabelul complet al timpilor de construcţie, click acest link pentru serverele 1x speed și acest link pentru serverele 3x speed.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu