Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

03. Înregistrare și logare - ce trebuie știut?

Continuarea articolului 02. Ce trebuie să știu despre prima pagină?

Așadar, te-ai decis să joci Travian? Minunat! Dar mai întâi trebuie să-ți înregistrezi un cont. Acest proces este unul ușor, și cel mai important: este gratuit!

Pentru a începe procesul de înregistrare, apasă pe unul din link-urile de Înregistrare de pe prima pagină a jocului, apoi alege serverul pe care vrei să joci. Serverul de la începutul listei va fi cel mai recent server și este recomandat să te înregistrezi acolo. După ce ai ales un server, vei fi direcționat către pagina de înregistrare, care va arăta cam așa:

RegAndLogin1

Am marcat pașii, pentru că îți voi explica mai detaliat despre ce este vorba:

Pasul 1: Alege un nume pentru noul cont! Acest nume va fi folosit în joc și va fi vizibil tuturor jucătorilor de pe acel server. Așadar, fii creativ! Poți alege orice nume, atât timp cât nu va încălca regulamentul jocului. Nu este indicat să îți scrii numele real. Iar numele trebuie să aibă cel puțin 3 caractere.

Pasul 2: Aici trebuie să introduci o adresă validă de e-mail pentru contul tău. Proprietarul adresei de e-mail este considerat realul proprietar; ei au controlul complet asupra contului. Dacă nu ai o adresă de e-mail, atunci îți poți crea una în mod gratuit, de la furnizori ca: Yahoo!, Gmail, Windows Live (Hotmail). Poți înregistra doar un singur cont per adresă de e-mail per server (nu ai voie să deții mai multe conturi pe același server!)

Pasul  3: Creează o parola pentru contul tău. Ar trebui să alegi o parolă care nu poate fi ghicită ușor. O parolă sigură nu ar trebui să fie mai scurtă de 4 caractere și ar trebui să includă și numere, alte simboluri sau majuscule (atenție! sistemul recunoaște majusculele/minusculele, prin urmare trebuie să introduci parola exact cum ai scris-o la început). Tu ești responsabil de siguranța contului!

Pasul 4: Din motive de securitate, trebuie să scrii caracterele captcha afișate în imagine. În cazul în care nu înțelegi caracterele, poți cere să îți fie afișate altele.

Pasul 5:  Va trebui să accepți termenii și condițiile, politica de confidențialitate și regulamentul jocului pentru a avea posibilitatea să joci Travian. Chiar dacă nu le citești, vei avea obligația legală. Prin urmare, ar trebui să le citești! Adițional, în acest pas, poți alege să te abonezi la buletinul nostru de știri, ce îți va trimite ocazional anumite informații despre joc via e-mail.

Înainte de a continua către pasul următor, forma ta de înregistrare ar trebui să arate așa:

RegAndLogin2

Pasul 6: După ce ai completat formularul de înregistrare, poți apăsa pe butonul ”Înregistrare”. Verifică încă o dată dacă ai scris totul în mod corect, înainte de a apăsa acest buton.


După ce apeși pe butonu de înregistrare, vei fi direcționat către pagina următoare:

RegAndLogin3

Un e-mail a fost trimis către adresa ta, ce va conține un cod de activare, necesar pentru a putea accesa contul de joc. Așadar, verifică adresa de e-mail!

Uneori, pot exista probleme în activarea contului, momente în care nu vei primi un e-mail cu codul de activare. Câteva motive pentru care s-ar putea întâmpla acest lucru:

  • Câteodată, poate dura mai mult timp ca e-mail-ul să fie trimis. Te rugăm să ai răbdare.
  • Ai făcut o greșeală atunci când ai scris adresa de e-mail în formularul de înregistare.
  • E-mail-ul ar putea să fi fost mutat către folderul Spam în mod automat de către furnizor. E-mail-ul va fi trimis de pe adresa noreply@travian.ro.

Dacă ai așteptat pentru o perioadă mai lungă de timp, dar tot nu ai primit e-mail-ul (și ai verificat folderul Spam/Junk), atunci fie poți apăsa pe ”Niciun e-mail primit?” (pentru a cere să fie retrimis), sau pe ”Schimbă adresă e-mail?” (pentru a schimba adresa de e-mail).

Odată ce ai găsit și deschis e-mailul, vei vedea că acesta conține detalii despre înregistare și, cel mai important, un link de activare a contului. Apasă pe link-ul de activare din e-mail, sau copiază-l manual în pagina de activare unde ai rămas anterior.

Din moment ce ți-ai înregistrat contul, vei fi logat pe cont imediat. La prima accesare, va trebui să alegi tribul cu care vrei să joci (Daci, Romani sau Barbari):

RegAndLogin4

Acest lucru este foarte important, pentru că fiecare trin are avantaje și dezavantaje, pe care le poți vedea pe această pagină. Dacii sunt recomandați pentru jucătorii noi, pentru că se axează pe defensivă și pe capacitatea mărită a Beciurilor (te poți îngrijora despre asta mai târziu!). Alege unul din cele 3 triburi, apoi apasă butonul ”Alege trib”.

Acum vei ajunge la pagina aceasta:

RegAndLogin5

Acum poți alege în ce cadran al hărții ai vrea să începi. Nu prea are importană în ce cadran începi, din moment ce ești un jucător nou. Acest lucru are o semnificație pentru cei care doresc să joace alături de prieteni. Alege unul din cele 4 cadrane de pe hartă sau din meniul din partea dreaptă, apoi apasă butonul ”creează sat”.


Și asta a fost tot, acum poți începe să joci!


Pentru a te loga pe cont mai târziu, vizitează pagina principală, apoi apasă pe butonul de logare din partea dreaptă-sus. După ce apeși pe butonul de logare, va trebui să selectezi același server pe care te-ai înregistrat. Pe pagina de logare va trebui să introduci adresa de e-mail sau numele contului și parola. Pentru o accesare mai ușoară, îți recomand să adaugi serverul în pagina Bookmarks a browser-ului.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu