Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Infrastructură - General

Infrastructură

Clădirile de infrastructură sunt clădirile care nu au nimic de-a face cu ramura militară. Acestea sunt descrise succint mai jos.

Casa de cultură
Petrecerile au loc în casa de cultură. La nivelul 1 poți ține o petrecere mică, iar la nivelul 10 o petrecere mare. Petrecerile îți oferă puncte de cultură, iar o petrecere mare te poate ajuta în momentul în care vei cuceri un sat.

Arhitect
Această clădire îți mărește rezistența clădirilor și a zidului și poate fi construită doar în capitală.

Trezoreria
Trezoreria este necesară pentru a deține un artefact sau un plan de construcție pentru Minunea Lumii

Minunea Lumii
Minunea Lumii, numită și WW or World Wonder, este necesară pentru câștigarea rundei de joc. Prima alianță care va construi această clădire la nivelul 100, va câștiga runda serverului.

Primărie
Primăria este cea mai importantă clădire în Travian. Aproape toate clădirile necesită o primărie de nivel X pentru a fi construite, iar modernizarea Primăriei îți va micșora timpul de construcție pentru clădiri și câmpuri de resurse. Începâng cu nivelul 10 al primăriei, vei putea să și demolezi clădirile din satul respectiv.

Beci
Beciul te ajută să ascunzi resursele în cazul primirii atacurilor. Acesta este folositor mai ales în stadiul inițial al contului, atunci când nu ai trupele necesare pentru a te apăra de atacurile adversarilor mult mai dezvoltați în joc.

Expansiune - - Palat și Vilă
Pe măsură ce primul tău sat crește, vei fi nevoit să fondezi sate noi. Acest lucru este posibil prin instruirea coloniștilor. Coloniștii pot fi instruiți în momentul în care ai un loc liber de expansiune, mai exact atunci când ai un Palat la nivel 10, 15 și 20, sau Vilă la nivelul 10 și 20.

Comerț - - Târg și Oficiu comerț
Vei avea întotdeauna cantități diferite de resurse atunci când ești activ în joc. Pentru a le egala, poți să schimbi resurse cu alți jucători, folosind Târgul. Mai târziu, în joc vei avea nevoie de comercianți care să transporte mai multe resurse, lucru care poate fi realizat construind Oficiul de comerț.

Ambasada
Ambasada este un loc pentru diplomați. Îți oferă posibilitatea să te alături unei alianțe. Poți face acest lucru dacă ai o ambasadă de nivel 1 și ai primit o invitație de la liderul alianței. Cu o ambasadă nivel 3 poți înființa propria ta alianță.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu