Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Militar - General

Militar

Clădirile militare în Travian de obicei sunt clădirile care au ceva de făcut cu armatele şi trupele . Sunt un număr impresionant de clădiri militare, ele sunt enumerate şi clasificate în această pagină.

Antrenament - - Cazarmă , Grajd  şi Atelier
 Pentru a avea trupe trebuie să le instruieşti. Deoarece sunt mai multe feluri de trupe sunt de asemenea şi mai multe feluri de clădiri ce antrenează trupe.

Instruire avansată - - Cazarmă Extinsă  şi Grajd Extins
 Odată ce resursele nu limitează producţia de trupe, viteza producţiei acestora o să te limiteze. Când se va întâmpla asta, ar trebui să construieşti Cazarma Extinsă şi Grajdul Extins. Aceste clădiri sunt la fel ca omologii lor normali, dar trupele antrenate sunt de 3 ori mai scumpe. Aceasta sună cam scump, dar prin construirea lor poţi instrui de 2 ori mai repede intr-un sat și este foarte profitabil pentru un jucător ofensiv.


 Defensiv - - Temniţa , Zidul , Metereze  şi Palisada
 Oricât de agresiv poate fi un jucător întotdeauna sa te aperi. Fiecare trib are propriul zid care oferă diferite protecţii şi variază în putere.

 Zidul oferă diferite bonusuri pentru un sat, mai mult de 80% pentru Zidul Romanilor la nivelul 20. Adițional, valoarea defensivă de bază a unui sat va mări punctele defensive per nivel, până la 200 puncte pentru Zidul Romanilor nivel 20.

  • Romani: Zid, bonus mare, dar e uşor de distrus 
  • Barbari: Metereze, bonus scăzut, dar aproape imposbibil de dărămat 
  • Gauls: Palisadă, moderat atât din punct de vedere al bonusului, cât si al rezistenţei 

Pe lângă Palisadă, Dacii mai au și Temnița. Această clădire poate construi până la 400 capcane. Atunci când adversarii atacă satul, trupele acestora vor fi întemnițați.

Îmbunătățiri & cercetare - - Academie și Fierărie
Înainte de a antrena tipuri noi de trupe, trebuie să le cercetezi în Academie. În momentul în care deții un număr suficient de trupe, s-ar putea să-ți dorești ca acestea să fie mai puternice. Poți face acest lucru prin îmbunătățirea lor în Fierărie. Fierăria mărește capacitatea de apărare și de atac a trupelor.


Special - - Reședința eroului și Adunarea
Adunarea este o cerință a tuturor clădirilor militare. Poate fi construită doar într-un loc special, cel arcuit din partea dreaptă a Primăriei. Reședința eroului îți permite să anexezi oaze, cu ajutorul eroului.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu