Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

4. Cum funcționează licitațiile?

O licitaţie nu funcţionează pe baza unui simplu proces vânzare/cumpărare ca la Târg. Prin urmare, o să te prezentăm sistemul din spatele licitațiilor.

Imaginează-ţi următoarea situaţie:

Un obiect se află pe piaţă şi actualmente costă 100 Argint. Jucătorul 1 consideră că respectivul obiect valorează 10.000 Argint, deci va licita suma maximă de 10.000 Arginti. Sistemul va afişa faptul că cel mai mare licitator a mizat pe 101 Argint, deoarece nu a mai licitat nimeni în afara lui.


Acum jucătorul 2 observă că obiectul este pus la vânzare pentru 101 Argint (sau aşa crede el).  Acesta consider că obiectul valorează 500 argint și va licita această sumă. Acum va primi mesajul: "Ai fost supralicitat!"


Acesta nu este un bug şi nici alţi jucători nu folosesc un bot sau ceva similar. Așa funcționează sistemul licitațiilor. Acest ”joc” va continua până ce jucătorul 2 va licita 10001 Argint. În acest moment el devine cel mai mare licitator.

Am creat un exemplu:

auctions


Prima licitare:

auctions


Am fost suprasolicitat:

auctions

 

Acum am licitat cea mai mare sumă:

auctions

Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu