Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

O altă metodă de a contacta Echipa Travian

Dacă dorești să contactezi un membru al Echipei Travian, fie Support-ul - pentru a adresa întrebări despre joc, fie Multihunterul-ul - despre probleme referitoarele la regulile jocului, apasă pe butonul ”Ajutor” (butonul cu semnul întrebării), din partea dreaptă-sus. În meniul care se va deschide, vei avea opțiunea ”Contactează Support în joc”. Va trebui să selectezi o categorie, care se potrivește cel mai bine problemei tale, apoi să scrii mesajul și să-l trimiți. 

Mai există încă o opțiune, Plus Support - pentru problemele referitoare la aur și contul Plus.

De asemenea, Echipa Travian poate fi contactată și via mesaj în joc.

Mesajele către echipa Travian sunt marcate ca fiind citite de către sistem, chiar dacă membrii echipei nu au parcurs încă respectivele mesaje. Prin urmare, te rugăm să ai puțină rabdare până vei primi un răspuns. Acesta ar trebui să se concretizeze în răstimpul a 24h de la trimiterea mesajului.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu