Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Ce reprezintă graficele din perspectiva alianței?

Poți adăuga 3 grafice diferite în perspectiva alianței tale: You can add 3 different graphs to your internal alliance overiew page:

  • Forța militară a alianței proprii
  • Puncte experiență câștigate în bătălii (diferența față de ieri)
  • Pierderi în comparație cu o altă alianță

Codurile BB pe care trebuie să le introduci pot fi găsite prin accesarea opțiunii ”Modifică pagina de informări interne”, din opțiunile alianței.

Forța militară a alianței proprii îți va arăta totalul forței de atac și apărare din ultimele 7 zile. Dacă muți cursorul mouse-ul deasupra graficului, vei vedea numărul de puncte pentru fiecare zi în parte.

Puncte experiență câștigate în bătălii (diferența față de ieri) îți va arăta suma zilnică a punctelor câștigate în atac și în apărare, din ultimele 7 zile. Dacă muți cursorul mouse-ul deasupra graficului, vei vedea numărul de puncte pentru fiecare zi în parte. Acest grafic în arată activitatea militară a alianței.

Pierderi în comparație cu o altă alianță îți va arăta suma trupelor distruse și a resurselor furate de alianța ta (de la alianța cu care este făcută comparația), cât și suma trupelor distruse și a resurselor furate de alianța adversă în ultimele 7 zile. Acest grafic îți indică succesul militar al alianței tale, în comparație cu o alianță adversă.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu