Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Cum să echipez eroul cu obiecte?

equip item

Să facem un rezumat despre cum să echipezi eroul cu diferite obiecte. Primul lucru care trebuie luat în considerare este faptul că există 2 categorii principale de obiecte:

  • Echipament
  • Consumabile

Ambele categorii de obiecte trebuie echipate pe erou pentru ca acestea să funcționeze, dar diferența generală dintre echipament și consumabile este că echipamentul poate fi folosit pe termen nedeterminat și oferă bonusuri diferite eroului, trupelor care îl acompaniază (fie în raid/atac sau în apărare), iar unele oferă chiar bonusuri similare cu cele ale unor artefacte.

Există un număr de obiecte de echipament care: vor crește rata de regenerare a eroului, vor descrește daunele primite în luptă, vor descrește timpul de instruire a trupelor în cazarmă/grajd, vor oferi puncte de cultură, vor mări forța eroului și a valorilor ofensive/defensive ale trupelor care îl însoțesc. Există, de asemenea, echipament pentru a micșora timpul de deplasare, timpul de revenire în sat și îmbunătățire a deplasării generale a trupelor. Pentru ca aceste obiecte să funcționeze, trebuie ca acestea să fie echipate pe erou - acestea nu vor oferi bonusul dacă sunt stocate în inventarul eroului.


Din moment ce obiectele pentru ”echipament” sunt multe (acestea sunt deja menționate aici), va dura prea mult să explic cum poate fi echipat fiecare obiect în parte. Dar echiparea nu este așa dificilă; Toate sunt împărțite pe categorii, atât în meniul licitațiilor, cât și în aventuri, ca obiecte menite pentru mâna stângă, mâna dreaptă, încălțăminte, coifuri etc. Așadar, se explică de la sine unde pot fi plasate aceste obiecte. Sistemul jocului nu te va lăsa să echipezi un obiect pentru mâna dreaptă într-un alt loc, prin urmare nu se poate greși în această privință.

equip item

Bonusul onui obiect este afișat dacă duci cursorul mouse-ului deasupra acestuia. Pentru a utiliza un obiect, trage-l în ține apăsat butonul mouse-ului și trage obiectul în locul destinat. Locul va fi evidențiat în momentul în care apeși click pe obiect. Repetă aceeași acțiune atunci când vrei să dezechipezi eroul.


Obiectele ”consumabile” funcționează un pic diferit. În primul rând, aceste obiecte se consumă. Acest lucru înseamnă că oferă bonusul o singură dată, după care va trebui să achiziționezi altele pentru a beneficia de efectul lor. Obiectele care fac parte din această categorie sunt, de exemplu, bandajele, alifiile, pergamentele, operele de artă, tăblițele legii. Obiectele pe care le-am menționat pot fi stivuite: în momentul în care vei achiziționa mai multe obiecte de același tip (ex. 500 de alifii), acestea vor ocupa un singur loc în inventar. Mai mult de atât, nu există o limită în folosirea acestora. Din momentul în care aceste obiecte au fost utilizate, ele vor dispărea, adică au fost consumate. Ține minte faptul că, pentru ca obiectele să funcționeze, trebuie să fie echipate eroului. Dacă rămân în inventar, bonusul nu va avea efect.

Există un singur loc unde toate obiectele consumabile pot fi echipate: în partea stângă-jos a eroului (sau în dreapta ta), lângă picioare:

equip item

Așadar, ține minte: pentru ca bandajele, cuștile, gălețile cu apă sau oricare alte obiecte să funcționeze, acestea trebuie să fie echipate pe erou, înainte ca bătălia să aibă loc.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu