Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

07. Cum pot construi în Perspectiva satului?

Hai să ne uităm la mesajul pe care l-ai primit cu puţin timp în urmă!

Apasă pe bucata de hârtie din partea dreaptă şi apoi pe mesajul "Bine ai venit în lumea Travian".

beginner

 

Ce drăguţ! Ai început să joci şi perioada de protecţie va scădea, deci ar fi bine să începi să construieşti cât mai curând.

Notă: Durata perioadei de protecţie a începătorului se prelungeşte odată cu avansarea în joc. Dacă te înscrii pe un server care a început deja de ceva vreme, perioada de protecţie va dura mai mult decât dacă te înscrii la început, dar jocul este mai periculos.

Da, acum vom începe să construim! Uraaa! Hai să mergem la Perspectiva satului, apăsând pe butonul unde apar un lan de grâu, un munte şi un copac.

beginner

 

Acum, după ce am ajuns la Perspectiva satului, uită-te la imaginile care apar acolo. Observi cerculeţele goale? Acolo sunt produse resursele. În acest moment, nu primeşti multe resurse, dar - pe măsură ce creşti nivelul câmpurilor - vei obţine mai multe. Tocmai la asta se referea mesajul, nu-i aşa? Hai să ridicăm unul dintre lanurile de grâu. Observi spaţiul pe care l-am încercuit cu roşu? Apasă pe el.

beginner

 

Acesta este lanul tău de grâu. După cum poţi observa, este la nivelul 0 şi produce numai 3 unităţi de grâu pe oră. Dacă ridici nivelul lanului, va produce 7 pe oră (asta în cazul serverelor speed 1x; pe serverele 3x speed, producţia lanului va fi mai mare - dar, ca începător, e mai bine să joci pe un server cu viteză 1x!). Aş spune că există o diferenţă, tu nu? Apasă pe "Upgrade la nivelul 1". După ce faci asta, vei reveni la Perspectiva satului şi, dacă te uiţi în partea de jos a imaginii, vei vedea asta:

                Clădire:
                 Lan de grâu (nivel 1) 0:02:30 h gata la ora 07:03 pm

Nu vei vedea exact acelaşi text, dar unul asemănător. Pentru începători, jocul oferă ca recompensă la misiuni construirea instantă a lanului de grâu.
Acum, aşteaptă 2 minute şi 30 de secunde...
(După două minute şi 30 de secunde....)

 TA-DAM! Eşti mândrul deţinător al unui lan de grâu de nivelul 1! Vei observa că producţia de grâu a crescut, astfel încât vei obţine mai multă hrană pe oră.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu