Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Sloturi de expansiune

Pentru a fonda sau a cuceri un nou sat ai nevoie de un slot liber de expasiune. Pentru a verifica dacă satul unde te afli are un slot liber, accesează meniul vilei sau palatului, alegând mai apoi opțiunea "Expansiune".

Fiecare sat are un număr definit de sloturi disponibile: 2 în cazul construcției unei vile și 3 în cazul construcției unui palat. Aceste sloturi aparțin satului în sine.

Ce înseamnă asta pentru tine?

În cazul în care cucerești un sat, este posibil ca fostul proprietar să fi fondat deja unul, două sau trei sate. În imaginea de mai jos, jucătorul abi a cucerit un sat al jucătorului eblis.bm:

 

mirc


După cum se observă în imagine, un slot de expansiune a fost folosit de jucătorul eblis.bm.

Dacă ți se întâmplă același lucru, vei putea să mai fondezi/cucerești atâtea sate câte sloturi libere deții. Prin urmare: dacă fostul proprietar a fondat deja un sat, vei mai putea fonda/cuceri un singur sat cu o vilă nivel 20, iar cu un palat nivel 20 vei mai putea fonda/cuceri 2 sate.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu