Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

7. Cum țin evidența licitațiilor la care particip?

Pentru a urmări evoluţia licitaţiilor Obiectelor proprii sau pe care doreşti să le cumperi, poţi folosi lista din meniul "Licitații", pagina ”Sume licitate”.

Această pagină este împărţită în două secțiuni:

  • Licitaţiile tale actuale: În primul şi primul rând, aici poţi vedea dacă încă eşti cel mai mare licitator pentru Obiectul vizat. În plus, aici poţi modifica valoarea licitată.
  • Licitații încheiate: Mai jos, vei găsi o listă cu arhiva licitaţiilor terminate la care ai participat, precum şi statusul acestora (dacă ai câştigat sau nu). Nu în ultimul rând, îţi va fi afişat şi preţul cu care au fost respectivele obiecte vândute. Poți șterge aceste licitații încheiate din listă, marcând căsuța din dreptul licitațiilor și apăsând butonul ”Șterge” la final.

 
Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu