Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Setările eroului

Dacă apeși pe avatarul eroului (din partea stângă a ecranului), se va deschide un meniu, cu funcții diverse pentru erou. Vom discuta doar despre primul tab - Setări - ce conține opțiunile de bază. Pentru celelalte tab-uri găsești informații tot pe pagina Answers.

Prima oară vei observa informații generale despre erou:

 • Satul în care se află eroul
 • Eroul se va ascunde sau nu în cazul unui atac
 • Bara de sănătate a eroului - mută cursorul deasupra ei pentru a vedea informații despre rata de regenerare a punctelor de sănătate.
 • Bara de experiență – în momentul în care bara este completă, eroul va trece la următorul nivel. Informații sunt oferite dacă muți cursorul deasupra ei.
 • Viteza eroului: arătată în nr. de parcele pe oră. Notă: eroul Dacilor are un bonus de viteză, caracteristică specifică tribului (+5 viteză dacă e călare).
  Dedesubt vei vedea producția de resurse a eroului.

Următoarea secțiune din tab-ul Setări este secțiunea Atributelor. Trebuie să apeși pe ea pentru a o deschide.

Prima opțiune îți oferă posibilitatea de a schimba producția de resurse a eroului. Ai la dispoziție două opțiuni - fie te concentrezi asupra unui singur tip de resursă, fie setezi producția pe toate tipurile. Producția va fi mai mică în cazul în care alegi opțiunea pentru o singură resursă.

Opțiunea ”Ascunde erou”: În funcție de ce alegi, eroul poate să se ascundă în cazul unui atac, sau să rămână în sat și să apere satul.

Atributele eroului:

 • Forță – Determină forța totală a eroului.
 • Bonus ofensiv– Determină bonusul ofensiv al eroului. Bonusul se aplică trupelor care însoțesc eroul în atac.
 • Bonus defensiv – Determină bonusul defensiv al eroului. Bonusul se aplică trupelor tale defensive, care însoțesc eroul în luptă (nu are importanță satul din care provin).
 • Resurse – Determină producția de resurse a eroului.

Mutând cursorul deasupra fiecărei caracteristici, se va deschide o fereastră cu informații adiționale.

Câștigând experiență (din aventuri și bătălii), eroul poate trece la un nivel superior, lucru ce îți va oferi câte 4 puncte per nivel. Poți folosi aceste puncte pentru oricare din atributele eroului. Rămâne la decizia ta ce tip de erou îți trebuie. Dar, este recomandat să acorzi atenție forței, mai ales la început. Forța va determina ca eroul tău să fie mai puternic și să nu moară așa ușor. Poți redistribui punctele mai târziu, dar ai nevoie de o Carte a înțelepciunii (obiect al eroului).

Există câteva diferențe în ceea ce privește forța, în funcție de trib. Eroilor romani li se atribuie forță mai mare per punct și le este oferită și o forță mai mare la începutul jocului.

Forța crește cu 80 de puncte per nivel (în cazul Romanilor - cu 100 puncte per nivel). Bonusul ofensiv și defensiv crește pe procente, iar producția de resurse crește cu un punct per nivel, lucru ce va determina o creștere a producției de resurse a eroului.

Sub aceste atribute, poți vedea eroul tău în partea stângă a ecranului și inventarul acestuia în partea dreaptă. Obiectele pe care le-ai găsit în aventuri sau pe care le-ai cumpărat la licitații pot fi găsite în Inventar. Pentru a echipa eroul, poți alege una din cele două variante: fie apeși dubluc-click, fie tragi obiectul dorit în câmpul corespunzător al eroului. Mai multe locuri libere în inventar vor fi oferite în momentul în care cele existente au fost ocupate. Prin urmare, nu trebuie să-ți faci griji în această privință.

La finalul paginii vei găsi două link-uri, ce te vor redirecționa către licitații: Cumpără obiecte / Vinde obiecte.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu