Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Ce trebuie să știu despre înregistrare?

La sfârșitul anului 2011, sistemul de înregistare a fost reconceput, pentru a ușura procesul. Așa arată pagina de înregistare în prezent:

Registration


Dacă ești familiar cu vechiul proces de înregistare, primul lucru pe care-l vei observa este că acum nu vei mai alege tribul și cadranul mai întâi. Le vei alege atunci când te loghezi pentru prima dată pe cont.

După ce ai introdus toate detaliile pentru înregistrare, vei primi un e-mail în următoarele minute. Acest e-mail va conține detaliile despre contul tău și cum să-ți activezi contul. Poți să activezi contul apăsând pe link-ul oferit în e-mail.

Acum te poți loga și vei putea alege tribul și cadranul:

Registration

 

Registration


Asta a fost tot! Distracție plăcută pe noul cont!


Informații adiționale:

Dacă noua rundă a serverului a început deja, în momentul în care apeși pe link-ul de activare pentru prima dată, vei fi logat pe cont imediat.

În prezent, poți activa un cont înainte ca serverul să înceapă. Dacă faci acest lucru, vei vedea o pagină similară cu cea de mai jos:

Registration


Dacă încerci să te loghezi pe cont înainte ca serverul să fi început, vei vedea un mesaj în care va fi precizat data la care va începe serverul.

Dacă folosești link-ul de activare primi în e-mail încă o dată, vei primi mesajul ”Codul de activare a fost folosit”. Acest lucru este folositor în cazul în care nu ești sigur dacă ți-ai activat contul sau nu (indiferent care ar fi fost motivul... ;)

Dacă se întâmplă să reactualizezi pagina (refresh) în timul selecției tribului și a coordonatelor, vei primi o eroare și va trebui să te loghezi din nou pe cont pentru a continua procesul.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu