Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiunea 05: Nivel erou

Nume misiune: Nivel erou

Descriere:  Ori de câte ori eroul tău atinge un nou nivel, el va deveni mai puternic. Accesează atributele eroului şi distribuie punctele primite în funcţie de necesităţi.

Cum să finalizezi această misiune: Apasă click pe poza eroului tău, pentru a deschide meniul de opțiuni. Pe pagina Atributelor poți schimba cele 4 tipuri de atribute ale eroului - forța, bonusul ofensiv, bonusul defensiv și resursele.Atunci când eroul tău va trece la următorul nivel, vei primi 4 puncte, pe care le vei putea asigna oricărui tip. La final nu uita să apeși butonul de salvare a modificărilor. După aceea, singura posibilitate de a schimba punctele va fi folosirea unei Cărți a înțeleciunii. Primele 4 puncte ar trebui să le folosești în forța eroului. Acest lucru va face eroul mai puternic, pentru a supraviețui în următoarele aventuri. După aceea, este indicat să folosești punctele fie în forță, fie în producția de resurse, pentru a-ți dezvolta mai repede satul.

Recompensă: lumber 190 clay 250 iron 150 getreide.gif110


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu