Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiunea 15: Licitații

Nume misiune:  Licitații

Descriere: În licitații poți cumpăra și vinde obiecte pe care eroul le găsește în aventuri.Pentru a participa în licitații, ai nevoie de argint. Există mai multe metode de a obține argint: uneori primești argint ca recompensă în aventuri sau prin finalizarea misiunilor. Poți să și vinzi obiecte în licitații pentru a câștiga argint. Și nu în ultimul rând, poți schimba aurul în argint, la oficiul de schimb (tot în meniul licitațiilor).

Cum să finalizezi misiunea: Oficiul de schimb argint / aur este acum pe pagina licitațiilor. Este vizibil doar după ce ai terminat 10 aventuri. Pentru a licita pentru un obiect, apasă pe butonul ”licitează” din dreptul fiecărui obiect, apoi așteaptă până când licitația se încheie. Pentru a vinde un obiect, apasă pe tab-ul ”Vinde” și selectează obiectul dorit. Pentru această misiune poți pune alifii sau bandaje, într-un număr cât mai mic. Odată ce-ai făcut acest lucru, misiunea se va finaliza și apoi poți anula vânzarea.

Mai multe informații despre licitații găsești aici.

Recompensă:

 lumber 280 clay 120  iron 220 getreide.gif 110


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu