Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiunea 07: Schimb de resurse

Nume misiune: Schimb de resurse

Descriere: Ofertele existente la târg pot fi văzute în momentul în care vei apăsa un click pe "cumpără". Verifică rata de schimb precum şi distanţa. Dacă nu vei reuşi să găseşti o ofertă care să îţi convină, apasă un click pentru a crea tu una.

Sarcină:

  • Creează sau acceptă o ofertă la / de la târg

Cum să îndeplinești această misiune: Selectează târgul. Aici poți alege fie secțiunea ”Achiziționează”, fie secțiunea ”Ofertă”. Începem prin selectarea tabului Achiziționează. Aici poți vedea ce resurse au pus la vânzare alți jucători. Dacă îți convine oricare din ofertele de-aici, o poți accepta. Cealaltă variantă: secțiunea Ofertă: Aici poți face tu o ofertă, iar alți jucători o pot accepta. Sunt două căsuțe: În prima introduci suma de resurse pe care vrei să o vinzi, iar în celalaltă cantitatea pe care ai vrea să o primești pentru resursele tale. Cu cât sumele sunt mai egale, cu atât ai șanse mai mari ca altcineva să accepte oferta ta. Poți să alegi și timpul maxim pentru transport. Tot în această pagină poți anula o ofertă proprie.Poți citi mai multe informații despre Târg aici.

Recompensă: lumber 100 clay 99  iron 99 getreide.gif 99

 

Misiunea 8


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu