Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiune 02: Tutorial - Consilierul tău Taskmaster

Poţi muta sau închide această fereastră. Pentru a o redeschide din nou, trebuie doar să apeşi un click pe imaginea mea în colţul dreapta jos. Indiciul dat îţi va fi de ajutor în cazul în care întâmpini dificultăţi pe parcursul acestui tutorial.

 • Închide fereastră tutorial
  •  A red box highlights this. Pentru această misiune, apasă click pe ”x” a meniului, pentru a o închide.
  • După aceea, vei vedea rezumatul misiunilor tale în partea dreaptă (misiunile îndeplinite, cât și cele rămase).

 • Apelează consilierul
  •  Apasă click pe consilierul din partea dreaptă a paginii. Poate fi găsit deasupra listei cu misiuni. Un chenar roșu îl va evidenția, dacă ai făcut acest lucru imediat după ultima misiune.
 • Dezactivează ajutor
  •  Încă o dată, acest lucru are un chenar roșu pe care trebuie să apeși. Dezactivând această opțiune, chenarele roșii nu vor mai apărea pe ecran. Din acest moment, vei controla singur contul tău de joc. Dacă vei dori acest lucru, vei putea reactiva opțiunea în următoarea misiune.

Acum poţi primi întotdeauna informaţii despre sarcinile curente. Doar după ce îţi vei colecta recompensa, următoarea misiune îţi va fi dezvăluită. Revendică-ţi puţul de lut acum!

Recompensa ta: Un puţ de lut nivel 1. Deschide meniul consilierului din nou și apasă click pe butonul ”Colectează recompensă” pentru a continua.

Misiunea 3


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu