Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiunea 04: Tutorial - Extinde pădure

O clădire mai mare necesită mai multe resurse pentru fiecare upgrade, dar, în schimb va şi produce mai multe. Te rog extinde acum pădurea de la nivel 1 la nivel 2!

  • Accesează pădurea nivel 1
    • Apasă click pe același cerc pe care ai apăsat anterior. Vei observa că acum are cifra 1 în el, ce semnifică nivelul pădurii.
  • Ordonă construcţia unei păduri nivel 2
    • Vei observa faptul că prețurile afișate sunt mai mari decât înainte și perioada de timp necesară construcției a fost mărită. Apasă click pe ”Mărește la nivelul 2”.

Stocul tău de resurse este afişat deasupra satului. Costurile de construcţie vor fi deduse din aceste stocuri. Voi termina din nou instant construcţia pentru tine.

Recompensa ta: Termină instant construcţia pădurii nivel 2. Apasă click pe butonul ”Colectează recompensă” pentru a continua.

Misiunea 5


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu