Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiunea 08: Construieşte un hambar

Fără un hambar, puţine resurse pot fi stocate în sat. Apasă orice parcelă liberă din satul tău! Caută hambarul la categoria infrastructură şi începe construcţia.

  • Deschide meniul de construcţie şi alege categoria infrastructură
    • OPe ecranul tău vei vedea câteva cercuri de culoare verde-deschis, împrăștiate în sat. Fiecare reprezintă un loc de construcție (șantier). Apasă pe unul din ele.
    • Ai 3 tab-uri din care poți alege, fiecare îți oferă posibibiltatea de a construi tipuri diferite de clădiri.
  • Ordonă construcţia unui hambar la nivel 1
    • Începi pe tab-ul de Infrastructură, așa că uită-te pe pagină până găsești hambarul. Apasă pe ”Construiește clădire” pentru a porni construcția.
    • Poți citi mai multe informații despre Hambar aici.

Construcţia a început şi în curând vei avea suficient spaţiu de stocare pentru producţia ta. Îţi voi acorda o zi de Travian PLUS, ce îţi va permite să pui în coadă un al doilea ordin de construcţie (in timp ce primul ordin este încă în execuţie).one is still not finished.

Recompensa ta: O zi Travian PLUS. Apasă click pe ”Colectează recompensă” pentru a continua.

Misiunea 9


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu