Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiunea 13: Vindecă erou

Eroul tău a fost puţin rănit. Deschide perspectiva eroului prin apăsarea unui click pe imaginea lui/ei. Acum apasă pe alifiile din inventar şi foloseşte-le cu ajutorul butonului "ok". Doar cantitatea necesară va fi folosită.

  • Apasă un click pe imaginea eroului pentru a-i deschide inventarul
  • Apasă un click pe alifiile din inventar pentru a le folosi
    • Click okay to use them all.Atunci când apeși pe alifii, se va deschide o nouă fereastră, unde ești întrebat câte vrei să folosești. Apasă OK, pentru a le folosi pe toate.
    • Eroul tău va câștiga cantitatea lipsă de sănătate pentru a se vindeca în mod complet. Dacă diferența este mai mică de 10, alifiile rămase vor fi echipate eroului.

Toate obiectele pot fi folosite în acelaşi mod. Funcţie de obiect, el va fi fie echipat fie consumat de către erou. Mai multe detalii pot fi regăsite în descrierea obiectului.

Recompensa ta: Adiţional, eroul tău primeşte 20 puncte de experienţă. Apasă click pe ”Colectează recompensă” pentru a continua.

Misiunea 14


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu