Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Misiunea 08: Alianță

Descriere: Caută aliaţi şi alătură-te unei alianţe. Dacă nu ai alte contacte în această lume, verifică alianţele vecinilor tăi sau caută o alianţă pe forum.

Sarcină:

  • Alătură-te unei alianţe

Cum să finalizezi misiunea: Există două posbilități: fie te alături unei alianțe existente, privind invitație de la liderul alianței respective, fie îți fondezi tu o asociație. Pentru asta ai nevoie de o Ambasadă la nivelul 3. Dacă ai construit-o, apasă click pe ea. Completează câmpurile pentru Etichetă și Nume, apoi salvează.Vei vedea numele alianței în meniul din stânga:Dacă ești liderul alianței, ar trebui să citești informații despre toate opțiunile.

Suntem pe drumul cel bun. Cu cât fiecare jucător este mai activ şi mai puternic, cu atât mai puternică va fi echipa ca şi grup. Ai găsit modul cum trebuie raportat un atac şi cum să ceri ajutorul celorlalţi?

Recompensă: lumber 295 clay 210  iron 235 getreide.gif 185


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu