Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

[T4.2] Perspectivă producție

În versiunea T4.2 ai posibilitatea de a verifica detaliile producției de resurse. Apasă pe unul din câmpurile care afișează cantitatea de resurse stocate.Vei putea accesa un tabel cu informații detaliate despre producție.Vei vedea producțiile pentru Lemn, Lut, Fier și Hrană:

Producția pe oră: Este producția fiecărui câmp pe oră. Poți vedea nivelul câmpului și producția curentă a acestuia. Există o coloană ”Bonus” - bonusul se adaugă de la oaze sau clădiri.

Bonus producție: Este un bonus oferit de clădiri și oaze anexate satului. Totalul este dat în procente.

Total producție pe oră: Este o producție totală, cu tot cu producția eroului. În partea dreaptă a ecranului poți activa bonusuri cu aur pentru producția de resurse.

Bilanț

Bilanțul este un tab special, care afișează hrana disponibilă, producția de hrană bonus, consumul clădirilor și al trupelor, iar la final este afișat totalul producției de hrană.
Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu