Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Ce trebuie să știu despre prima pagină?

Pagina principală (www.travian.ro) este foarte importantă! Aici ne înregistrăm pe servere noi, ne logăm în joc și putem citi, de asemenea, informații / anunțuri importante. Să începem:

După cum poți observa, am enumerat în imaginea de mai sus câteva elemente. Să aruncăm o privire asupra lor.

1.  Aici poți regăsi o listă a diferitelor domenii Travian. Este foarte important să facem deosebirea între domeniu și server. Un domeniu este asemănător unui oraș, pe când un server este asemănător unui simplu cartier. Ele sunt afișate în funcție de limbă, prin urmare dacă dorești și vorbești o altă limbă te poți înscrie într-un domeniu care crezi că ți se potrivește.

2.  Aceasta este bara de meniu din antet. Aici poți regăsi câteva link-uri spre pagini diferite din Travian:

 • Tur al jocului:  Acesta este un scurt tutorial în Travian. Nu oferă multe informații, durează aproximativ 60 secunde. Sunt și câteva screenshot-uri (capturi de ecran) în această secțiune.
 • Forum:  Aici vei fi redirecționat către forumul public, unde vei găsi informații importante postate de Echipa Travian și poți, de asemenea, interacționa cu alți utilizatori pe diverse subiecte.
 • IRC: Acesta este un program de chat asemănător altor programe IM, cum ar fi MSN; Google Talk, Yahoo, Aim, Skype, etc. Aici jucătorii pot discuta împreună.
 • Mai multe jocuri: Aici poți găsi mai multe informații despre celelalte jocuri concepute de TravianGames GmbH.
 • Înregistrare: .Acest link va deschide pagina de înregistrare. Se va deschide pagina pentru cel mai nou server restartat, dar ai opțiunea de a schimba serverul, apăsând pe link-ul ”Joacă într-o altă lume
 • Logare:  Acest link va deschide lista serverelor pe care te poți loga. Serverul poate fi schimbat printr-o simplă alegere. Te poți loga și direct pe server, introducând adresa serverului direct în bara browser-ului (de exemplu, tx3.travian.ro)

3.  Aici regăsim statisticile jucătorilor. Este afișat numărul jucătorilor înregistrați, al celor activi precum și al celor on-line, toate în mod concomitent.

4.  Aceasta este secțiunea de Știri. Aici vei găsi informații de actualitate din domeniul respectiv - spre exemplu informații despre startul serverelor ș.a.m.d.

5.  Știai că Travian are o pagină Facebook? Aceasta reprezintă aplicația noastră Facebook, care îți oferă posibilitatea de a vizita pagina.

6.  Aceasta este o scurtătură către pagina de înregistrări despre care am discutat anterior.

7.  Aceasta este o altă introducere scurtă a jocului Travian.

8.  Aceasta este o mică secțiune de previzualizări din joc, pentru a lua la cunoștiință ce reprezintă jocul Travian înainte de a te înregistra.

9.  Și nu în cele din urmă, avem bara de subsol a meniului:

 • Teamblog: Acest link te va redirecționa către blogul echipei, unde poți citi informații interesante.
 • Support:  Vei fi redirecționat către pagina de Support unde poți găsi ajutor și răspuns la eventualele nelămuriri.
 • FAQ:  Aici vei fi redirecționat către Travian Answers, unde vei găsi foarte multe și utile informații. Prin urmare, acesta e locul potrivit dacă vei avea întrebări mai târziu.
 • Link-uri:  Aici îți vor fi afișate o serie de link-uri utile din Travian.
 • Imagini din joc:  Aici vei fi redirecționat către pagina de Screenshots unde vei regăsi imagini din joc.
 • Reguli de joc:  Aici vei regăsi regulile jocului Travian. Este recomandat să le citești cu atenție înainte de a începe jocul.
 • Termeni:  Aici vei regăsi Termenii și Condițiile generale de utilizare a jocului Travian. Prin confirmarea acestora vei putea intra în joc. Recomandăm să le parcurgi înainte de a începe jocul.
 • Despre noi:  Această pagină conține informații despre dezvoltatorii și responsabilii jocului Travian. Tot aici poți găsi și datele de contact(adresa și nr. telefon).
 • Program afiliat: Te va redirecționa către paginile partenerilor Travian Games GmbH.
 • Și chiar la subsolul paginii, vei găsi un mic (C) prin care ne asigurăm că nimeni nu ne poate fura ideile :).

Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu