Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Fondarea in zona gri (by Farruk)

Un sat în zona gri e ca oricare alt sat, cu următoarele excepții:

1. Nu produce puncte de cultură

2. Exact la 24 de ore după fondare, Natarii vor trimite 14 atacuri.

Acest ghid este realizat pentru a te ajuta să supraviețuiești acestor atacuri.

1. Înainte de a trimite coloniștii, planifică timpul lor de fondare astfel încât să fii online pentru ceva timp, chiar dacă nu în permanență.

2. Fii pregătit să folosești ceva aur pe construcții instantanee și pe NPC, mai ales dacă timpul tău online e limitat.

3. Nu te apăra împotriva acestor atacuri. Nu se merită.

4. De îndată ce satul a fost fondat, construiește hambarul și grânarul la nivelul 1.

5. Trimite resurse în mod regulat de la cel mai apropiat sat al tău și asigură-te că acestea nu vor da pe dinafara depozitelor.

6. Satul nou fondat are două amenințări majore în ceea ce privește atacurile Natarilor:

a. În primul rând, dacă toate clădirile și câmpurile de resurse sunt distruse, satul va dispărea de pe hartă.

b. În al doilea rând, dacă populația satului ajunge la 0, satul va dispărea de pe hartă chiar dacă mai are clădiri și câmpuri de resurse la nivel mai mare de 0.

7. Trebuie să te asiguri că niciunul dintre aceste lucruri nu se va întâmpla. Nu este suficient să construiești beciuri și lanuri, pentru că la niveluri joase aceste construcții nu oferă populație și asta nu-ți garantează că satul va rezista atacurilor.

8. Natarii trimit 14 atacuri și fiecare atac are două ținte. Așadar, ei pot să distrugă cel mult 28 de ținte. Prin ocuparea tuturor locurilor pentru clădiri în sat și a câmpurilor de resurse vei avea un total de 39 de ținte. Prin urmare, pentru a fi 100% sigur că satul tău va rămâne pe hartă, trebuie să ai un total de 29 de construcții care oferă populație.

Indiciu: Dacă vei construi structuri la prețuri mici, cum ar fi beciurile (un beci la nivelul 10 este necesar pentru a putea construi alte beciuri), șansa de a nimeri clădiri mai importante este mai scăzută. Dar reține faptul că beciurile care oferă 0 populație nu îți vor salva satul.

Succes!


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu