Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Ghid despre eroi (făcut de Chirag)

Descriere

Pentru începători: eroul poate fi folosit în aventuri. Poate aduce arme, armuri, obiect consumabile, resurse, etc. Cu cât crești nivelul lui, vei primi 4 puncte ce pot fi folosite în creșterea bonusului ofensiv, defensiv, producției resurselor și forței. Punctele pot fi folosite în mod echilibrat. Dacă tindem să folosim trupele doar pentru resurse, atunci eroul va muri frecvent în timpul atacurilor sau aventurilor, deoarece va avea puțină forță. Eroul este cea mai importantă trupă, jucând un rol vital în desfășurarea jocului.

 

Nivel

Nivelul eroului crește odată cu câștigarea experienței. Poți câștiga experiență fie din aventuri, fie din atacuri de tip raid, atacuri normale sau întăriri pentru alte sate și resurse. Cu cât îi va crește nivelul, cu atât va fi și mai puternic.

 

Resurse

Eroii oferă un real ajutor în creșterea producției. Cu cât vei crește în nivel, punctele oferite vor putea fi folosite pentru creșterea producției pe ora. Deci, menține producția eroului și pune puncte și pe forță.

 

Forța

Forța este foarte importantă. Eroul poate muri frecvent dacă forța acestuia este mică. Te sfătuiesc să pui mereu puncte pe forță când ai posibilitatea.

 

Oaze

Pentru a cuceri o oază ai nevoie de erou. Oaza poate fi cucerită cu ajutorul eroului dacă vei avea un nivel al reședinței eroului corespunzător. Cucerirea unei oaze îți va oferi un bonus pentru producția resurselor.

 

Mărește nivelul eroului încă de la început. Eroii puternici mereu vor aduce un avantaj. 


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu