Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Unirea trupelor

Unirea trupelor reprezintă o funcție a versiunii speciale din ultimii ani. Funcția îți permite să aduni trupe din diferite sate pentru a forma o singură armată mare, însă vine cu un cost de resurse sau Aur. Trupele care se unesc sunt considerate exact ca și cum ar fi fost instruite în noul lor sat de bază; aici se includ și îmbunătățirile din Fierărie.

Cum se unesc trupele

Trebuie să urmezi următoarele instrucțiuni:

  • Trimite trupele pe care dorești să le unești către satul care va deveni noul lor sat de bază.
  • Apoi deschide Adunarea satului țintă.
  • În tab-ul „Prezentare generală” vei putea vedea trupele pe care le-ai trimis.
  • Apasă pe link-ul „unește în acest sat”, așa cum este arătat în imaginea de mai jos.
  • Pe pagina următoare, selectează numărul de trupe pe care dorești să le unești. Acest lucru va influența costul de unire.
  • Finalizează operațiunea folosind resurse (poți folosi târgul cu NPC dacă e necesar) sau Aur.

Restricții la unirea trupelor

  • Este posibilă doar unirea trupelor care aparțin aceluiași jucător.
  • Nu este posibilă unirea coloniștilor, administratorilor, artileriei sau a eroului (eroul poate fi doar mutat într-un alt sat).
  • Nu există nicio restricție în ceea ce privește cercetările Academiei. Poți uni trupe într-un alt sat, chiar dacă ele nu au fost cercetate în acel sat.

Prețul pentru unirea trupelor

Prețul depinde de dimensiunea armatei care este unită. Prețul este egal cu dublul costului de instruire a acelei armate. Poți folosi Aur în schimb; prețul este calculat prin împărțirea costului în resurse la 40.000, rezultatul fiind rotunjit.

Exemplu: Vrei să unești 1.000 Măciucari. 1 unitate costă 95 75 40 40 pentru a fi instruită. În total, va costa 250 resurse. Costul total al unirii va fi: 250 x 1.000 x 2 = 500.000 ( 190.000, 150.000, 80.000, 80.000). Ai opțiunea de a plăti cu Aur, iar costul va fi: 500.000 / 40.000 = 13 Aur.

Restricții

Utilizarea aurului pentru unirea trupelor este limitat la suma de 50 Aur pe sat, pe zi. Unirea trupelor cu ajutorul resurselor rămâne fără restricții. Limita de Aur este resetată zilnic, în același timp cu misiunile zilnice.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu