Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Noul sistem de confederație

Noul sistem de confederație va fi activ pe toate serverele care încep după 15 august 2019.

O confederație poate fi formată din maxim patru alianțe și aceste alianțe trebuie să fie conectate între ele. Pactele de non-agresiune (PNA) nu sunt afectate de aceste reguli de confederație.

Ce înseamnă acest lucru?

    Alianța A și Alianța B pot crea o confederație; una dintre ele va trimite cererea, iar cealaltă o va accepta. Acest lucru funcționează la fel ca în Travian: Legends.
    În acest moment, Alianța A dorește să aibă și Alianța C în confederație; cererea de confederație trebuie să fie trimisă atât de Alianța A, cât și de Alianța B, și numai atunci Alianța C va putea accepta cererea.

Confederatie

În plus față de cele menționate mai sus, poți trimite resurse și trupe doar către satele, alianța sau confederația proprie.
În cazul în care o alianță părăsește confederația:
- confederația nu va mai putea trimite întăriri sau resurse alianței care a plecat, și nici alianța care a părăsit confederația nu va mai putea trimite întăriri/resurse celorlalte alianțe din confederație.
- întăririle trimise între confederație și alianța care a plecat vor fi trimise înapoi acasă după 12 ore.
- întăririle care încă se mai află pe drum după 12 ore, vor fi trimise înapoi de îndată ce ajung la destinație.

 Ofertele publice de la târg sunt disponibile pentru toată lumea, cu excepția cazului în care selectezi opțiunea „propria alianță”. În acest caz, oferta va rămâne disponibilă doar pentru membrii alianței.

oferte


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu