Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Experiența eroului

Cantitatea de experiență a eroului se câștigă în funcție de valoarea pierderilor inamicilor și se calculează pe baza consumului de hrană. În cazul luptelor defensive, eroul sau eroii care apără vor câștiga experiență în funcție de cât de mult a/au ajutat în luptă împreună cu trupele lor:

  • Se ia în considerare consumul de hrană al tuturor trupelor atacante ucise.
  • Pentru a calcula raportul pe care fiecare apărător îl adaugă la forța totală de apărare, se ia în considerare puterea totală de luptă a fiecărui apărător (trupele sale de apărare și a eroului însoțitor).
  • Fiecare erou apărător primește ca experință de erou raportul calculat mai sus al consumului de hrană al tuturor unităților atacante ucise.

Exemplu:

Atacatorul atacă cu 15 Călăreți Fulger = 30 consum hrană.

Apărător: Erou A - erou cu 1000 putere de luptă plus 20 scutieri (în total 2000 putere de luptă împotriva cavaleriei) / Erou B – doar eroul care are 4000 putere de luptă (6000 putere de luptă în total).

Presupunând că toate trupele atacatorului sunt ucise, Eroul A va primi 1/3 din experiență, iar Eroul B va primi 2/3 din experiență din consumul total de hrană al trupelor ucise. Pentru acest exemplu specific, Eroul A va obține 10 puncte de experiență și Eroul B va obține 20 de puncte de experiență.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu