Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Analiză de perspectivă a satului

Ca membru al serviciului Plus, vei descoperi opțiunea de a vizualiza perspectiva satelor tale. Poți accesa această funcție prin click pe titlul „Sate” din lista de sate a contului, sau prin adăugarea dorf3.php la http://sx.travian.ro/ în cazul în care deții doar un singur sat.

central_overview


În această imagine vei observa coloana „Atacuri” și aici vei regăsi mișcările de trupe din și înspre sat. La coloana „Clădiri”, vei observa câte construcții sunt în curs. Mai departe, în coloana „Trupe” vei putea observa ce tipuri de trupe sunt în curs de instruire la cazarmă, grajd și/sau atelier.

În meniul „Resurse” poți observa o imagine similară celei mai de jos:

central_overview

Aici poți vedea câte resurse ai în fiecare sat, dar și în total. La coloana „Negustori” vor fi afișați Negustorii. Primul număr face referire la negustorii ce sunt disponibili unui transport de resurse, iar cel de-al doilea număr face referire la numărul total de negustori ai satului.

La „Hambar” poți observa următoarele informații despre hambarele tale:

central_overview


Sub meniul „Puncte de cultură” vei observa valoarea acestor puncte, ce petreceri sunt date la momentul respectiv, precum și numărul efectiv de coloniști / administratori (senator/căpetenie/general) pe care îi deții:

central_overview

Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu