Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

06. Rute de comerț

Rutele de comerţ îţi permit să setezi rute automate pentru negustorii tăi. Astfel în fiecare zi la o anumită oră ei vor transporta resursele preconfigurate.

traderoute


Pentru a seta o rută, va trebui să accesezi meniul târgului. De îndată ce vei avea mai mult de 1 sat, tab-ul cu această opţiune va deveni vizibil. Mai sus poţi regăsi o imagine a meniului când nu este setată nici o rută de comerţ. Pentru a crea o astfel de rută apasă butonul „Creează rută de comerţ”.

Trade route

Mai apoi, îţi va fi afişată o imagine similară celei de mai jos. O scurtă explicaţie acum asupra a ceea ce vedem aici:

  • Satul destinatar: satul către care sunt trimise resursele. Ia aminte că prin această opţiune poţi trimite resurse doar satelor proprii.
  • Resursele: Destul de evident. Resursele pe care dorești să le trimiți.
  • Timpul de start: Ora la care negustorii tăi vor începe să plece în rută.
  • Trimis la / Primit la: Poți introduce ora la care să trimiți resursele, sau ora la care să ajungă resursele la acel sat.
  • Transporturi: Setează de câte ori doreşti ca negustorii tăi să transporte resursele.

Atunci când creezi o nouă rută de comerț vei vedea în meniul derulant opțiunea de a selecta un interval de timp la care ruta să fie duplicată.

Cum funcționează duplicarea:
- Setezi ruta să plece la ora 04:00, alegi 2 livrări și selectezi „Repetă la feicare 4 ore” și apoi faci clic pe „Salvează”.
- Jocul va crea rutele de comerț cu aceleași setări la 04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00 și 00:00.
- Dacă e nevoie, poți să modifici oricând rutele create prin selectarea opțiunii „Modifică”.

duplicate

 

Odată creată, vei putea vizualiza opţiunea setată, prin accesarea rutelor de comerţ din meniul târgului. De asemenea, rutele de comerţ pot fi şterse prin accesarea butonului roşu.

Mai departe poţi vizualiza timpii de start, valoare resurselor din transport, negustorii folosiţi şi timpul rămas. Dacă te uiți la coloana „Negustori” vei observa 3x1. Cifra 3 este pentru numărul de transporturi, iar 1 pentru numărul de negustori folosiţi. Așadar, 1 negustor va transporta acele resurse de 3 ori.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu