Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Cum pot jefui un artefact de la un alt jucător?

Va trebui să ataci satul vizat ce conţine artefactul cu eroul aflat în escorta armatei. El trebuie să supravieţuiască şi să câştige bătălia. Trebuie, de asemenea, să distrugi trezoreria din acel sat. În plus trebuie să ai contruită în sat o trezorerie de nivel aferent efectului artefactului. Trezoreria nivel 10 pentru artefacte mici (cu efect pe sat) şi nivel 20 pentru artefacte mari/unice (cu efect pe cont).

În mod normal, artefactele sunt foarte bine apărate, aşa că este considerat util să simulezi înainte bătălia la adunare, pentru a estima pierderile şi a afla câte catapulte îţi sunt necesare pentru a distruge trezoreria şi a captura artefactul.

 

Notă: Satele care dețin un artefact nu pot fi demolate complet (șterse de pe hartă). Acea protecție va dispărea în momentul în care artefactul este mutat sau capturat.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu